The 1st MadWalk by Vodafone!

Source: www.madwalk.gr


Και ναι, το 1ο fashion&music project της Ελλάδας είναι γεγονός..To Μadwalk by Vodafone έπειτα από την επιτυχία που είχε, εδραιώθηκε σαν το απόλυτο fashion γεγονός της χρονιάς - γιατί TO music γεγονός παραμένουν τα Mad Awards - ... 


Star της βραδιάς ήταν τα ρούχα τα οποία ήταν πραγματικά φοβερά. Κάθε catwalk ήταν ξεχωριστό και ο κάθε σχεδιαστής είχε το δικό του ύφος και στυλ...Kαι οι 8 ήταν υπέροχοι!
And the show just began...



Εντάξει η Βίκυ και η Τάμτα ήταν όντως πολλή σωστή επιλογή για την παρουσίαση του event. Πανέμορφες, με τρομερά ρούχα - και παπούτσια. Ήταν φανερό ότι πέρναγαν καλά..
Η Βίκυ Καγιά με Deux Hommes. Η Τάμτα με δημιουργία συνεργασίας Laskaris και Δημήτρη Πέτρου

Το φόρεμα της Τάμτα είναι του Τσαγκαράκη και είναι από κανονικό χρυσό! H Bίκυ φοράει δερμάτινο by Yiorgos Eleftheriades και παπούτσια Miu Miu

Η Βίκυ με ανεπανάληπτο Mary Katrantzou και η Tάμτα με επίσης μοναδικό φόρεμα  Ιωάννης Δημητρούσης
Το show άνοιξε οVrettos Vrettakos και η μούσα του, Δέσποινα Βανδή. Η Δέσποινα φόρεσε δημιουργία του σχεδιαστή και πανύψηλα Casadei σανδάλια. Χαρακτηριστικό των ρούχων, τα sequined mini φορέματα. Extra detail: τα φτερά και πούπουλα στα τελειώματα..Loved it. 
Source: www.madwalk.gr
Oι Mi-Ro για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι έχουν τρομερά ρούχα..Ήταν όλα υπέροχα. Aλήθεια θα μπορούσα εύκολα να τα φανταστώ στην ντουλάπα μου.
  
Source: www.madwalk.gr

 Επόμενο, ξεχωριστό catwalk ήταν του Eλευθεριάδη..Μinimal δημιουργίες σε συνδυασμό με το Μύρωνα Στρατή και την ανερχόμενη Ilia Daring. Πολύ μου άρεσε η δερμάτινη δαντέλα by the way..
Source: www.madwalk.gr

Kαι φτάνoυμε στην Ορσαλία Παρθένη, που όπως είπε μια πολλή αγαπημένη φίλη, θέλεις όλα τα ρούχα της για να τα φορέσεις φέτος το καλοκαίρι... Το γνωστό απλό και αέρινο στυλ του oίκου Partheni με μία φανερή ανανέωση στα χρώματα, στα prints (ναι είχε και prints) και στα υφάσματα. Moυσικό χαλί από τις αγαπημένες Melisses. 


Και καλά εν-νο-εί-ται ότι μόλις εμφανίστηκε ο Σάκης Ρούβας έγινε χαμός..Kαι η Βίκυ Καγιά  σαν μαύρος κύκνος, a la Victoria Secret ήταν απλά θεά!Celia Kritharioti Haute Couture all time classic αξία.Special guest εμφάνιση: η πανέμορφη Δούκισσα Νομικού με νυφικό by Celia.


Source: Studio Panoulis

















Source: studio Panoulis
Source: twitter.com
Source: studio Panoulis

Όσο για τη Mary Katrantzou τα λόγια είναι περιττά.. Το catwalk ήταν τρομερό...Τα χρώματα υπέροχα. Είμαι πολλή περήφανη που είναι Ελληνίδα..Έχει ήδη ξεχωρίσει στο εξωτερικό και θα ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο.
Eπίσης ξεχωριστή εμφάνιση όπως πάντα έκαναω και oι Matisse μαζί της.. 
Source: www.madwalk.gr



















Source: twitter.com

Καλύτερη εμφάνιση καλλιτέχνη ήταν αυτή του Μαζωνάκη με τα εκπληκτικά - όπως πάντα - ρούχα των Deux Hommes...Μπλε κοστούμι by Deux Hommes, διασκευή του ιταλικού "Parole parole" και βαμμένο μπλε μαλλί.. Τα λόγια είναι περιττά..
Source: Studio Panoulis

Η καλύτερη πασαρέλα από άποψη happening ήταν σίγουρα του Mitropoulou featuring Έλενα Παπαρίζου..Ακούσαμε για πρώτη φορά το νέο της τραγούδι, είδαμε τον ίδιο Apostolο Mitropoulo σε ρόλο dj. Ειδικά όμως όταν εμφανίστηκε μοντέλο γυμνός - τελείως γυμνός όμως - με αυτάκια Mickey Mouse και γάντια να κρύβουν τα απόκρυφα σημεία, το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα - και γέλια...
Source: studio panoulis


Source: studio panoulis

Source: twitter.com (THANK YOU @Louloublou)


The grande finale!
Extra highlight της βραδιάς οι goody bags Μadwalk by Vodafone με κρασί TSANTALIS και σοκολάτες από τα Fresh. 

It was a night to remember..Thank you Mad!

XX  

3 comments :

  1. mipws exeis fwtografia tis kaya me tin aspri pantelona???please steiltin mou sto ele-anna@hotmail.com k pes mou ti marka einai!!!pls pls pls!!

    ReplyDelete
  2. Geia sou!Photo distixws den exw, omws auto pou forouse itan oloswmi forma (3xrwmi) kai einai Celia Kritharioti 5226
    xx

    ReplyDelete
  3. apo dw kai pera 8a blepw micky mouse .......!!!!!!

    ReplyDelete