New fashion entries in town!

Με μεγάλη χαρά έμαθα προ ημερών ότι ο όμιλος Rakas θα φέρει 3 καινούριες εταιρίες στα καταστήματά του από αυτή τη σεζόν..Εταιρίες που εδώ και καιρό γνωρίζαμε αλλά που δεν βρίσκαμε εύκολα στην Αθήνα.



alice + olivia 
To 2002 η web designer Stacey Bendet έψαχνε απεγνωσμένα να βρει το ιδανικό παντελόνι. Αποφάσισε λοιπόν να το φτιάξει μόνη της, και να δημιουργήσει το "Stacey pant" το οποίο και την έκανε διάσημη. Από ένα και μόνο παντελόνι, σήμερα το brand είναι από τα πιο αγαπημένα των Hollywood stars!

























CARVEN
O oίκος Carven ιδρύθηκε το 1945 στο Παρίσι από την Madame Carmen de Tommaso και μέχρι τα τέλη της δεκατετίας του 50 αποτελούσε οίκο υψηλής ραπτικής, μέχρι τελικά να ακολουθήσει και άλλους Γάλλους σχεδιαστές στην παραγωγή ready to wear κολεξιόν. Η μάρκα έγινε γνωστή για τα ευκολόφορετα ρούχα που πρότεινε στις γυναίκες της εποχής, αφού πάντα περιλάμβανε σπορ ρούχα στις συλλογές της.
Trivia: O oίκος Carven ήταν από τους πρώτους που ένταξαν το african και indian print στα ρούχα, μεταξύ αυτών το γνωστό batik.
Με τον καιρό ο οίκος δεν κατάφερε να ακολουθήσει τις τάσεις και τις αλλαγές του κόσμου της μόδας με αποτέλεσμα να πουληθεί πολλές φορές μέχρι να φτάσει στα χέρια του group SCM το 2008 και με σχεδιαστή τον ταλαντούχο Guillaume Henry να επανέλθει στο προσκήνιο πολύ δυναμικά.























Mara Hoffman
Η πρώτη σειρά της Νεουορκέζας σχεδιάστριας λανσαρίστηκε το 2000. Έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή για τα έντονα μοτίβα και prints στα υφάσματα που χρησιμοποιεί, τα φωτεινά χρώματα και τα ιδιαίτερα σχέδια στα μαγιώ.




























XX

No comments :

Post a Comment