Wildfox for spring 2012!


"Αχ τα Wildfox θα μας καταστρέψουν..." αυτό είπε μια φίλη μου όταν της έλεγα πόσο όμορφα είναι - και πάλι - τα ρούχα της ανοιξιάτικης κολεξιόν.
Είναι πολύ ωραία όντως. Kαι ειδικά αν σου αρέσει αυτό το σπορ, χαλαρό και λίγο rock στιλ. Aλλά είναι ακριβά! Εντάξει η ποιότητά τους είναι μοναδική και η αλήθεια είναι ότι την πρώτη φορά που φόρεσα Wildfοx φούτερ αμέσως ξέχασα πόσο είχα προβληματιστεί όταν το πλήρωνα (σε έκπτωση φυσικά) και αυτό γιατί ήταν απίστευτα μαλακό, χαλαρό και κολακευτικό. Αλλά και πάλι τα θεωρώ πολύ ακριβά για σπορ ρούχα. Και ειδικά από Ελλάδα δε συμφέρει με τίποτα να τα αγοράσεις. Συγκεκριμένο κατάστημα τα έχει 70€ και 80€ πιο ακριβά από international online stores την περίοδο των εκπτώσεων. Ε δεν είναι κλεψιά?Ναι να στηρίζουμε την ελληνική αγορά, αλλά όχι να μας κοροιδεύουν. Γι'αυτό δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις όπως αυτή των wildfox- συμφέρει η αγορά από ευρωπαϊκά online stores (asos ας πούμε) ακόμα και σε περίοδο εκπτώσεων.

"Spring 2012 White Label is a reflection of the girl's childhood fantasies, a grown up fairy tale decked with pastels, sparkles, mini dresses and 80's nostalgia. My little pony, Care Bears and Rainbow Bright are brought to life in this collection with pastel hair, dreamy knits, creamy lace, fringe and dungarees". Τhese are the designers' exact words when asked to describe their new spring collection. And to be honest their clothes are just perfect, especially if you have a sporty/girly style BUT are quite expensive. Although the quality of the fabrics is high and the designs very creative, they still are pricey. So if you considering having one of those you should better do it now that the sales are still on, or else wait until summer sales!














I just love these little roses pattern
Photos via wildfox 

xx
tina

9 comments :

  1. wildfox has awesome sweaters :)

    sammie
    from
    fashionbarbecue.com

    ReplyDelete
  2. simfwnw apolyta...apisteyta royxa!!!kai teleia fwtografisi!!!

    a kiss from the
    cocobloggers

    ReplyDelete
  3. Hey...thanks for the lovely comment:) Just started following you, follow back? xoxo, Nastja

    ReplyDelete
  4. Ohh wow! I love this lookbook! the styling and model is perfect!

    ReplyDelete
  5. Πωπωωω! Φοβερή collection πάλι! Αρχίζω οικονομία!

    Φιλιά
    Out Of The Box

    ReplyDelete
  6. Διαφωνώ ως προς το θέμα "κλεψιάς"....
    Τιμή ASOS 27/2/12 για το classic t-shirt Wildfox 83,85€ + μεταφορικά.
    Τιμή official σε ελληνικά καταστήματα 90,00€

    Τώρα αν κάποιο κατάστημα είχε άλλη τιμή...αυτό είναι θέμα του συγκεκριμένου καταστήματος.
    Δεν αφορά όλες τις boutique που έχουν Wildfox.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γι΄αυτο το λογο αναφερομαι σε συγκεκριμενο καταστημα και δεν μιλαω γενικα για καταστηματα. Και πιστεψε με το εχω ψαξει πολυ το θεμα με το συγκεκριμενο.
      Εξαλλου μπορεις να δεις οτι το post το συγκεκριμενο ειναι 2 μηνες πριν και σε περιοδο εκπτωσεων. Εκεινη λοιπον την περιοδο ηταν πολυ διαφορετικες οι τιμες τους. Τωρα αν εσυ προσωπικα ξερεις boutique αλλες που εχουν wildfox και ειναι οι ιδιες τιμες με του εξωτερικου feel free to share them with us!

      Delete
  7. Συμφωνώ απόλυτα με τον/την anonymous. Δεν αναφέρθηκες σε συγκεκριμένο κατάστημα και ανέφερες πως ειδικά από Ελλάδα δε συμφέρει με τίποτα να τα αγοράσεις. Εάν δεν θεωρηθεί διαφήμιση, μπορώ να σου αναφέρω μαγαζιά στην Αθήνα που έχουν την ίδια τιμή με το asos και εάν συμπεριλάβεις το shipping σου κοστίζει και παραπάνω.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεκτο λοιπον. Αλλα κι εγω την προσωπικη μου εμπειρια μοιραζομαι και ναι τα εχω βρει πολυ πιο ακριβα - επαναλαμβανω στις εκπτωσεις. Και θα ξαναπω οτι οποιος θελει μπορει να πει μεσω email τα μαγαζια αυτα για να τα μαθω και να τα γραφω. Γνωριζω αρκετα καλα την ελληνικη αγορα και πιστευω οτι πρεπει να τη στηριζουμε. Οποτε οποιος θελει μου στελνει πληροφοριες για καταστηματα.

      Delete