Το Αφούτο..

 Χθες πήγαμε για πρώτη φορά στο εστιατόριο Aleria στο Μεταξουργείο το οποίο έχει μάλλον την πιο ωραία αυλή που έχεις δει στην Αθήνα! Εντυπωσιακό νεοκλασσικό, με ωραία έπιπλα βεράντας που θυμίζουν πολύ έντονα παλιά Αθήνα και ψηλά δέντρα γύρω γύρω.. 
Το πιο σημαντικό όμως ήταν ο λόγος που βρεθήκαμε εκεί...Βρεθήκαμε εκεί για να πιούμε κρασί στην υγειά μιας πολύ αγαπημένης φίλης και - πρόσφατα - νέας συγγραφέως! Πριν ένα χρόνο ακριβώς, στις καλοκαιρινές μας διακοπές ακούγαμε με μεγάλη προσοχή την ιδέα του βιβλίου της και την πιθανότητα να εκδοθεί..Και να που ήρθε ο καιρός και στις φετινές μας διακοπές να το διαβάζουμε...Το "Αφούτο"  είναι το πρώτο βιβλίο της Φραντζέσκας Σπέγγου και ελπίζω και εύχομαι να ακολουθήσουν πολλά!

Από τις πρώτες κιόλας σελίδες με κέρδισε, γιατί έχει όλα όσα πρέπει να έχει ένα βιβλίο για να σε κάνει να περάσεις καλά διαβάζοντάς το! Είναι γρήγορο, δροσερό, με έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο γραφής..Αυτά έχω νιώσει μέχρι τώρα και είμαι ακόμα στην αρχή..Και ως λάτρης των βιβλίων - ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο - το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλες και όλους!
To "Aφούτο" με φοβερό εξώφυλλο! Κολιέ από ντοματίνια, μοτσαρέλα και φύλλα βασιλικού που αν κατάλαβα καλά από τις πρώτες σελίδες του βιβλίου προϋπήρχε της εικαστικής ιδέας του εξωφύλλου..



Με την ευκαιρία ανεβάζω και τις χθεσινές φωτογραφίες, που όπως είπε και η φίλη μου είμαι σαν την Αλίκη που περπατάει στα χαλάσματα, στο πιο "Λαμπρό Αστέρι".. :)))







Φόρεμα: Antilope @ A la Mode, Γλυφάδα. 
Παπούτσια: Jimmy Choo
Clutch: Rodo

ΧΧ

4 comments :

  1. τι ωραία βραχιολάκια :D

    ReplyDelete
  2. Para poli wraio sinolo! Trelainomai gia ta papoutsia!!
    Sigxaritiria sti fili sou! :)

    ReplyDelete
  3. α ωραία! και ότι τελειώνω το βιβλίο που διαβάζω τώρα... (τέλειο outfit btw)
    xxx
    christina

    ReplyDelete