Pink Sands Summer 2011 by Stephania Frangista


Νομίζω ότι έπειτα από ένα τέτοιο Σαββατοκύριακο, με full ζέστη και ήλιο, μπορούμε να πούμε - επίσημα πια - ότι ήρθε το καλοκαίρι. Τι καλύτερο και πιο επίκαιρο λοιπόν από το να σας δείξω φωτογραφίες της επίδειξης μαγιώ Pink Sands της Στεφανίας Φραγκίστα, στην οποία και πήγαμε την προηγούμενη Τετάρτη!
Μία συλλογή από vintage style ολόσωμα, bikinis με εξωτικά μοτίβα και girly beachwear που αμέσως μας έβαλε σε καλοκαιρινό mood και μας έκανε να σκουντάμε ή μία την άλλη και να ψιθυρίζουμε "Αυτό?", "Αχ αυτό μου αρέσει", "Και αυτό!!" ..
Ωραία μαγιώ, ωραίος κόσμος και αυτό που προσωπικά μου έκανε εντύπωση ήταν η χαλαρή και "οικογενειακή" ατμόσφαιρα που επικρατούσε μέσα στον όμορφο χώρο του Πεντελικόν. Όλοι είχαν έρθει με πολύ καλή διάθεση και όρεξη να δουν τη νέα δουλειά της σχεδιάστριας, κάτι που αποδεικνύει ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο.

Υπέροχο λευκό ολόσωμο..Νομίζω ότι φέτος θα προτιμήσω να επενδύσω σε ένα τέτοιο μαγιώ.
Χαρακτηριστικό της συλλογής τα υπέροχα bandeau μαγιώ

Άλλο ένα υπέροχο ολόσωμο!
Vintage polka dots..




Cool T-shirts & beachwear
Personal favorite..

Το φινάλε της επίδειξης..
Τα μαγιώ Pink Sands μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένες μπουτίκ όπως:
Free Shop, Detroit, Bettina, και σε πολλά μαγαζιά εκτός Αθηνών.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.pinksands.gr  στο οποίο αξίζει να μπείτε να χαζέψετε μιας και πρόκειται για ένα πολύ καλοφτιαγμένο site.

Για τις online shopping lovers εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει e-shop στο site www.pinksands.gr
Εnjoy και..καλό μας καλοκαίρι!!


XX

2 comments :

  1. Πολύ ωραίο ποστ. Απόλαυσα και το κείμενο και τα μαγιώ! (τρελάθηκα με τα ολόσωμα και μάλλον θα τσακωθούμε για το δικόσ ου personal favorite ;P)
    φιλιά και καλημέρα (καλά, εντάξει, καλησπέρα)

    ReplyDelete
  2. Hahahahahaha!!!Λες να τσακωθούμε??..noooot

    xxx

    ReplyDelete