Εmmanuela Swimwear !

Πριν λίγες ημέρες η φίλη μου η Χρυσιάννα με κάλεσε να δούμε από κοντά την καινούρια συλλογή μαγιώ της Εμμανουέλας Λύκου, Emmanuela swimwear.
Η σχεδιάστρια άνοιξε το ατελιέ της στη Φιλοθέη και κάλεσε λίγες φίλες και πελάτισσες να δοκιμάσουν τα νέα της μαγιώ και beachwear.

Από προσωπική πάντως εμπειρία αυτό που έχω να πω είναι ότι η εφαρμογή των συγκεκριμένων μαγιώ είναι τρομερή! Μόλις το φορέσεις μπορείς να καταλάβεις και να αισθανθείς αμέσως αυτό που και η ίδια η σχεδιάστρια έχει δηλώσει στο παρελθόν: 
"Η επιθυμία μου να σχεδιάσω μαγιώ δημιουργήθηκε από το γεγονός ότι δεν έβρισκα σχέδια που να μου αρέσουν και να κολακεύουν το σώμα. Το έβλεπα και από τις φίλες μου οι οποίες δυσκολεύονταν εξίσου να βρουν το ιδανικό μαγιώ που να ταιριάζει και στο γούστο τους αλλά κυρίως στο σωματότυπό τους".

Η "Mix & Match" φιλοσοφία της σχεδιάστριας έχει τρομερή απήχηση καθώς όλες μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας μπικίνι, συνδυάζοντας διαφορετικό top και bottom σε σχέδιο αλλά και μέγεθος.

Το σκυλάκι ράτσας τεκέλ για λογότυπο, είναι εμπνευσμένο από το αγαπημένο της κατοικίδιο το οποίο απεικονίζεται με μεταλλικό χρυσό πάνω σε κάθε κομμάτι της συλλογής της.

Η συλλογές της ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων και για την εξαιρετική ποιότητα των υφασμάτων που χρησιμοποιεί, τα οποία τα προμηθεύεται από τις Κάννες.

  Μάλιστα η ίδια σχεδιάζει τα περισσότερα prints των συλλογών της, γι' αυτό και τα σχέδια είναι μοναδικά.
Τα ίδια prints με τα μαγιό υπάρχουν και σε φορέματα, σορτς και tops έτσι ώστε να ολοκληρώσουν μία hot καλοκαιρινή εμφάνιση.





Χρωματιστές μπαντάνες για τα μαλλιά στα ίδια μοτίβα.











Τα Emmanuela swimwear μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα Salt Water (Astir beach, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, τηλ.: +30 210 967170) και στο ατελιέ της σχεδιάστριας (Καλλιγά 89, Φιλοθέη, 6932656511 - 211 7001691).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και το site ww.emmanuelaswimwear.com


ΧΧ

3 comments :

  1. mmm.... kai poio pires?!! :)
    xxx
    christina

    ReplyDelete
  2. ta magiw einai teleia! an eixe k liakada....

    ReplyDelete
  3. KAI POSO PERIPOU KOSTIZEI TO KATHE MAGIO????

    ReplyDelete