Beauty sessions: @Pure Joy

 Αυτά λοιπόν είναι τα Ciate, κάτι καινούρια βερνίκια νυχιών - εγώ δεν τα είχα ξαναδεί ούτε τα είχα ξανακούσει - που εκτός από το ότι είναι πολύ καλά ποιοτικά και έχουν μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, έχουν πραγματικά την πιο όμορφη και γλυκειά συσκευασία: ένα μαύρο σατέν φιογκάκι στο καπάκι τους...
Το μόνο μέρος που τα έχω δει και μπορείτε να τα αναζητήσετε είναι στο αγαπημένο μου beauty place, το Pure Joy.. Το πιο pure και joyful μέρος για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας , αλλά και να βρούμε τα πιο "ψαγμένα" προϊόντα: από καλλυντικά και κοσμήματα μέχρι καλοκαιρινές σαγιονάρες και παιδικές σβούρες (αμέ :)))). Δες μερικές photos για να πάρεις μία ιδέα, αλλά σου λέω μόνο αν πας εκεί και γνωρίσεις τη Τζούλη και όλα τα κορίτσια θα καταλάβεις τι εννοώ!
In Xmas mood....

Όλα τα καλά κορίτσια..

Oι σβούρες που λέγαμε...


Julie = Pure Joy
Julie's beautiful bag...
Το Pure Joy βρίσκεται Kασταμονής 148, στην Αλσούπολη, 210-2778080. 
tina
xx

6 comments :

 1. Ti panemorfa mpoukalaki einai auta! Kapou tha eixa ksanadei, alla ta eixa ksexasei teleiws. Thanx for sharing.
  Kisses and wishes gia ena panemorfo 2012

  ReplyDelete
 2. eisai katapliktikos anthrwpos gematos pure joy gia auto se agapame....einai teleio olo auto pou ekanes!!!!exw ksetrellathei!!!!

  ReplyDelete
 3. Fainetai uperoxo magazi! Kai ta vernikia einai ontws me katapliktika xrwmata! Alla pou akrivws einai i Alsoupoli??...prwti fora akouw auti tin perioxi :-/ ..
  anyway.. Euxomai na exeis mia uperoxi paramoni Prwtoxronias kai mia akoma pio uperoxi kai dimiourgiki nea xronia!! Kai emeis ta xanaleme..tou xronou pali..kisses
  juliete-has-a-gun.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. They are so cute and great colors :)

  ReplyDelete
 5. Fabulous colors! BTW, best wishes for a very happy and properous New Year . . .

  ReplyDelete