Paris, je t'aime!

Τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στο Παρίσι αυτή την εβδομάδα. Μια εβδομάδα μόδας που ομολογουμένως τα είχε όλα, σκάνδαλα, celebrities - on και off catwalk - πασαρέλες υπερθέαμα..

Highlight ήταν φυσικά η απόλυση του John Galliano από τον οίκο Dior, η παρουσίαση της χειμερινής κολεξιόν του οίκου χωρίς εκείνον, αλλά και οι φήμες για το ποιος θα αναλάβει τα ηνία..

Ένα χρόνο μετά το τραγικό θάνατο του Αlexander McQueen, η Sarah Burton αποδεικνύει ότι ο οίκος και το όνομά του είναι σε καλά χέρια. Άραγε το νυφικό της Kate Middleton θα είναι McQueen..;

Ξεχωριστό επίσης ήταν το νέο, πιο σκοτεινό ύφος του οίκου Chanel σε σκηνικά ηφαιστείου. Για το χειμώνα ο Karl Lagerfeld αφήνει για λίγο το always correct girly στιλ του και μας παρουσιάζει την πιο νεανική και χαλαρή του πλευρά. Το αγαπημένο  Chanel τουίντ σακάκι σε πιο εναλλακτικές και masculine προτάσεις.

Υπέροχα χρώματα και υφές από τον Haider Ackermann, αξεπέραστα φορέματα από τον Valentino, σε αντίθεση με την Chloe που αυτή τη σεζόν τολμώ να πω ότι απογοητεύτηκα, ειδικά έπειτα από την καλοκαιρινή συλλογή που είχε κάνει αίσθηση..

Τέλος η επίδειξη του Louis Vuitton by Marc Jacobs αποτέλεσε το πιο φαντασμαγορικό show του Παρισιού και επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις. Σκηνικό που θύμιζε έντονα πολυτελές ξενοδοχείο και 4 ασανσέρ με τις πόρτες να ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα και να ανεβάζουν διαφορετικά μοντέλα στην πασαρέλα. Sexy καμαριέρες με χειροπέδες, ένστολες γυναίκες και βινίλ και ανάμεσά τους η Νaomi Campbell, η Amber Valetta και η Carolyn Murphy, ενώ η Κate Moss εμφανίστηκε σε πιο "δραματικό" ρόλο guest star στο φινάλε. Ένα fashion show που τα είχε όλα. 
















Photos courtesy of www.fashionologie.com & www.style.com

XX

No comments :

Post a Comment