Fashion Trend: "Long"...story!

Τις είδαμε στις καλοκαιρινές κολεξιόν, τις ξαναείδαμε στις προτάσεις για το χειμώνα του 2012, καταλήγουμε λοιπόν στο ότι οι μακριές φούστες είναι επίσημα η νέα τάση της μόδας! Η αλήθεια είναι ότι δεν μου φαίνεται και τόσο "καινούρια" σαν τάση, προφανώς γιατί τα maxi φορέματα φορέθηκαν πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια οπότε η επαφή μας με αυτό το μάκρος δεν χάθηκε ουσιαστικά ποτέ..

Στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων είδαμε πολλούς και τελείως διαφορετικούς τρόπους για να φορέσουμε τη μακριά φούστα. Προσωπικά ξεχώρισα τα χαλαρά, λίγο boyfriend μακριά πλεκτά και τα πολύ κοντά μπουστάκια που αφήνουν κοιλιά.. Εάν έχεις τις απαραίτητες "προδιαγραφές", θα είναι το απόλυτο summer outfit!
Photos source: www.style.com
Photos source: www.style.com
Photos source: www.style.com
Photos source: www.tibi.com

Πολλές "in fashion" celebrities έχουν ήδη προτιμήσει τη μακριά φούστα on και off red carpet. Aντιπροσωπευτικό είναι το στυλ της Olivia Palermo - πότε δεν είναι θα ήθελα να ξέρω...-, της Kate Bosworth αλλά και των αδελφών Olsen. Η αλήθεια είναι ότι οι τελευταίες δεν αποχωρίστηκαν σχεδόν ποτέ τις μακριά φούστα, αφού υπηρετούσε απόλυτα το grunge style που τις χαρακτηρίζει.
Σήμερα πάντως, η πιο αξιόπιστη πηγή για να διακρίνεις τα fashion trends της σεζόν είναι να παρατηρήσεις τα outfits που παρελαύνουν έξω από τα fashion shows στις ευρωπαικές πρωτεύουσες της μόδας! Δεν είναι υπερβολή να πω ότι με μεγαλύτερο ενδιαφέρον χαζεύω τις φωτογραφίες των street fashion φωτογράφων από τις καλεσμένες των επιδείξεων, παρά τις φωτογραφίες των actual νέων συλλογών.

Photos source: www.harpersbazaar.com
Photos source: www.harpersbazaar.com

Τώρα έφτασε η ώρα μοιραστώ μαζί σας κάποιες φούστες που ξεχώρισα από mini έρευνα που έκανα..
Personal favorites: η πορτοκαλί της Tory Burch, η Massimo Dutti δεν το συζητώ.. Είναι τρομερή και από κοντά και όλες της Free People! Eπίσης, επειδή είμαι σίγουρη ότι θα αναρωτηθείτε οι tibi δεν είναι ακόμα in store..Θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα και να τις αναζητήσετε στα καταστήματα Sofos - και όχι Zilly -.
































Photos source: www.net-a-porter.com
Photos source: www.freepeople.com

XX

No comments :

Post a Comment