The NOT so well dressed...@Oscar

Η Νicole Kidman για άλλη μία φορά προσωπικά με απογοήτευσε με το φόρεμα που επέλεξε..Το ίδιο όμως και η - πανέμορφη - Penelope Cruz. Πολύ φανταχτερό και καθόλου εντυπωσιακό και κομψό. Μου θύμισε και λίγο χριστουγεννιάτικο δέντρο...

Και ενώ το κόκκινο προτιμήθηκε για άλλη μία φορά στο κόκκινο χαλί, καμία - εκτός της minimal chic Jennifer Lawrence- δεν μπόρεσε να το υποστηρίξει. Χειρότερες "κόκκινες" εμφανίσεις ήταν αυτές της Jennifer Hudson και της Sandra Bullock. Έχουμε ξαναδεί παρόμοια και καλύτερα ουκ ολίγες φορές. Ειδικά η Sandra Bullock έπειτα από τη συγκλονιστική εμφάνιση στις Χρυσές Σφαίρες, θα περιμέναμε πολλά περισσότερα.

Η Florence Welch των Florence and the Machine ήταν λίγο τρομακτική... Σαν να βγήκε από μπαούλο της προγιαγιάς μου...Δέχομαι ότι σε άλλη το vintage like Valentino μπορεί και να έδειχνε διαφορετικά, πάνω της όμως χανόταν και έδειχνε ολόκληρη ένα χρώμα - το εκρού του νεκρού να το πω..;Τέλος η Marisa Tomei φόρεσε ένα ομολογουμένως σπάνιο φόρεμα.Όμως ίσως λόγω της σπανιότητάς του φαινόταν και πάρα πολύ κακοραμμένο. Κατά τη γνώμη μου ήταν από τις πιο κακοντυμένες της βραδιάς..














No comments :

Post a Comment