Best New Year's Eve

Όταν ο καινούριος χρόνος σε βρίσκει με αγαπημένους σου ανθρώπους, αισθάνεσαι ότι η καινούρια χρονιά μόνο όμορφα πράγματα μπορεί να σου φέρει..Έτσι και εγώ πέρασα μία πολύ όμορφη και γλυκειά παραμονή πρωτοχρονιάς με αγαπημένους φίλους και φίλες.

Και επειδή μια τέτοια βραδιά όλες - και όλοι - θέλουμε να είμαστε στα καλύτερά μας, έτσι και οι φίλες μου ήταν πολύ όμορφες..Τόσο που έπρεπε οπωσδήποτε να τις φωτογραφήσω και να σας τις δείξω, γιατί είμαι πολύ περήφανη!

Η πρώτη και καλύτερη είναι η γλυκειά μου S.
Διάλεξε να υποδεχτεί το νέο έτος με ένα υπέρκομψο φόρεμα Sandro μισό δαντέλα μισό ύφασμα.
Where can I find the? @ www.net-a-porter.com 

www.net-a-porter.com

Το συνδύασε με μαύρο opaque καλσόν και πανύψηλες σουέντ γόβες Christian Louboutin.
Where can I find the? @ Enny di Monaco
Ultra chic λεπτομέρεια: τα χρυσά δαντελωτά σκουλαρίκια της και το υπέροχο ponytail της! 


Το δεύτερο αγαπημένο κορίτσι, που το όνομά της ξεκινάει από Γ., προτίμησε να μην φορέσει μαύρο μια τέτοια μέρα. Και έκανε πολύ καλά αφενός γιατί της πήγαινε πάρα πολύ το χρώμα που διάλεξε, αφετέρου γιατί οι περισσότερες γυναίκες φορούσαν μαύρο (όπως και εγώ).
Η Γ. λοιπόν φόρεσε ένα creme/pink φόρεμα H&M με βολάν. Πολύ χαριτωμένο και της πήγαινε πολύ...
Το συνδύασε με μαύρες γόβες Dolce&Gabbana από λουστρίνι και κράτησε wristlet τσαντάκι Yves Saint Laurent.
Where can I find the  shoes? @ Καλογήρου ή @ Dolce&Gabbana boutique. 
Where can I find the clutch? @ Καλογήρου ή @ Luisa
Μου άρεσαν πολύ επίσης τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια και το ασορτί δαχτυλίδι της. Ήταν πολύ
ταιριαστή επιλογή για το outfit της.


Η βραδιά συνεχίστηκε σε ένα υπέροχο σπίτι στα Νότια Προάστια, σε μια πολύ χαλαρή και όμορφη παρέα, όπου άλλοι έπαιζαν χαρτιά, άλλοι κάπνιζαν τα πούρα τους και άλλοι κουτσομπόλευαν!
Ενδιάμεσα από το κους κους, τα γλυκά και τα γέλια από τους "τσακωμούς" και τα πειράγματα στο τραπέζι της 21ας, βρήκα το χρόνο να φωτογραφήσω και τα υπόλοιπα κορίτσια και να μου κάνουν και τη χάρη να εμφανιστούν στο blog μου.. Γιατί είπαμε οι φίλες μου είναι πολύ ωραίες..
 
Η πολύ αγαπημένη R. επίσης προτίμησε να αφήσει στην άκρη τη safe επιλογή του μαύρου και φόρεσε ένα πολύ κομψό navy blue φόρεμα Tibi με έντονους ώμους και αλυσίδες.
Where can I find the?@Zilly ή @ Simple Caractere

www.tibi.com

Το συνδύασε με ολόμαυρα αξεσουάρ και με τα αγαπημένα - to kill for - μποτάκια Gisele του ΥSL.
Where can I find the? @Luisa ή @ Καλογήρου

www.farfetch.com
 
Η αγαπημένη και απαστράπτουσα Μ., διάλεξε sequined φόρεμα Philip Lim από προηγούμενη συλλογή, που όμως δεν θα μπορούσε να είναι πιο up to date και που επίσης της πηγαίνει πάρα μα πάρα πολύ. 

www.net-a-porter.com
Το συνδύασε με πολύ κομψά μαύρα παπούτσια Καλογήρου και opaque γκρι καλσόν.
Επίσης θα ήθελα να θυμίσω ότι το συγκεκριμένο φόρεμα, είδαμε να το φοράει φέτος σε εγκαίνια χειμερινού μαγαζιού η Βίκυ Καγιά.Way to go M.
And last but not least η πολύ αγαπημένη miss Ν.  που πρέπει να παραδεχτώ ότι ήξερε πώς να φωτογραφίσει και να φωτογραφηθεί!! Next time θα γίνει πιο σωστή δουλειά με τη βοήθειά της!

Το φόρεμά της ήταν ένα πολύ κομψό mini Pinko - της πηγαίνουν πολύ τα mini γιατί έχει λεπτά και μακρυά πόδια όπως βλέπετε -, το οποίο συνδύασε επίσης με μαύρο καλσόν και ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες miu miu. Από τις πιο ωραίες της εμφανίσεις θέλω να πω!
www.pinko.it

www.net-a-porter.com




















Και επειδή περάσαμε πολύ ωραία και γελάσαμε πολύ τραβώντας φωτογραφίες η μία της άλλης, θα το ξανακάνουμε σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία και θα εγώ θα σας ενημερώνω για όλες τους τις στυλιστικές επιλογές !

Σας φιλώ , σας ευχαριστώ και εύχομαι να έχουμε μια υπέροχη χρονιά!!!

ΧΧ

No comments :

Post a Comment