Τhese sneakers are made for walking!

Πριν λίγο καιρό είχα διαβάσει σε περιοδικά για τα καινούρια παπούτσια της Reebok ΕasyTone με ειδικούς πάτους που γυμνάζεις πόδια και γλουτούς ενώ περπατάς..Η αλήθεια είναι ότι μου τράβηξε την προσοχή...Σκέφτηκα "y not?".. Αφού δεν κάνω που δεν κάνω καθόλου γυμναστική, μήπως να το δοκίμαζα?Και καπάκι σκέφτηκα το κλασσικό "Αν ξεκινήσω τώρα, μέχρι το καλοκαίρι θα έχω δει διαφορά δεν μπορεί.."

Έχουν λέει ειδικούς πάτους ισορροπίας κάτω από τη φτέρνα και το πέλμα του παπουτσιού,  σχεδιασμένους να προκαλούν φυσική αστάθεια σε κάθε μας βήμα. Το αποτέλεσμα? Οι μύες των ποδιών και των γλουτών αναγκάζονται να προσαρμοστούν και άρα να δουλέψουν πιο έντονα.
Έτσι στο τέλος της βόλτας νιώθεις σαν να έχεις εξασκηθεί. Η αλήθεια είναι ότι έχει μια λογική όλο αυτό...Αν σε "δυσκολεύει στο περπάτημα" τότε αυτόματα σε γυμνάζει..

EasyTone Rush








H πανέμορφη Helena Cristensen, που είναι και το επίσημο πρόσωπο και σώμα, των Reebok EasyTone, εμφανίστηκε να κάνει shopping στο Μιλάνο.
Φωτογραφήθηκε φορώντας τα αγαπημένα της αθλητικά και έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη βόλτα της στην πρωτεύουσα της μόδας, αφού όπως δήλωσε και η ίδια:

"Τα Easytone είναι το κίνητρό μου για να περπατάω αντί να μετακινούμαι με το αυτοκίνητο, γεγονός που αποδεικνύεται καλό μιας και απολαμβάνω πολύ να δοκιμάζω Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές!!". 





Θυμηθείτε λίγο και τη φωτογράφηση που έκανε το Μάιο για τη συγκεκριμένη καμπάνια, φορώντας μόνο τα παπούτσια της...Και ναι είναι 41 και ναι δεν της φαίνεται..!


Τελικά μήπως θα ήταν μια καλή ιδέα για Xmas δωράκι? Για μένα και για τις φίλες μου...Μου έρχεται μία στο μυαλό που σίγουρα θα τα δοκίμαζε.. Πιο "find an easy/lazy way to exercise" δεν υπάρχει..
Θα είχε πλάκα πάντως να πάρουμε τους δρόμους για το χριστογεννιάτικο shopping με τα μαγικά παπούτσια Εasytone της Reebok! Exercise and pleasure in one ;) 
Λοιπόν, σας υπόσχομαι ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, θα ανεβάσω φωτογραφικό υλικό και θα σας πω εντυπώσεις!

P.S:  Nα επισκευτείτε και το site της Reebok . Eίναι πάρα πολύ καλό!

ΧΧ

No comments :

Post a Comment